Noga utvald soja, risvinäger, yuzu, shiitake och koji blandas varsamt så att den karaktäristiska umamismaken uppstår. Helt utan tillsatser. Perfekt som dressing eller dippsås till sallad, rice bowl, ångade eller grillade grönsaker och dumplings. En äkta japansk smakexplosion!
Näringsdeklaration per 100 g:
Energi 575 kJ / 136 kcal
Fett 0,3 g
Kolhydrater 29 g
- varav sockerarter 29 g
Kostfiber 0,8 g
Protein 4 g
Salt 4,4 g
Ingredienser: Riskoji (ris, vatten, kojisporer (Aspergillus oryzae)), SOJA (vatten, VETE, SOJA, havssalt, kojisporer (Aspergillus oryzae)), shiokoji (ris, vatten, salt, kojisporer (Aspergillus oryzae)), risvinäger (vatten, ris, kojisporer (Aspergillus oryzae)), vatten, yuzu, kombu dashibuljong (vatten, kombualg), shiitake, havssalt.