Ekologiskt mandelmjöl är perfekt till low-carb, glutenfri bakning och som alternativ till vetemjöl. Vårt ekologiska mandelmjöl är gjort på - du gissade rätt - rena ekologiska mandlar som odlas utan bekämpningsmedel och kemikalier. Ekologiskt mandelmjöl kan användas som bas i bröd, pannkakor, muffins, kakor och mycket mer. Mandlar är metaboliskt alkaliska och innehåller quercetin och kaempferol. Mandlar är rika på energi, rika på komplexa kolhydrater, protein, fett, b-vitaminer och mineraler. Ett perfekt tillskott för alla raw food utövare. OBS! Mandel är ett nötliknande frö, som ibland även de som är allergiska mot nötter tål. Mandelmjöl är särskilt smakrikt jämfört med andra mjöl, med en nötaktig smak som fungerar bra tillsammans med många andra livsmedel. Mandel har förknippats med lägre kolesterol och minskad risk för hjärtsjukdomar på grund av dess enkelomättade fett och höga nivåer av vitamin E. Vårt ekologiska mandelmjöl innehåller höga halter av kalcium, järn och kostfibrer, näringsämnen som personer på glutenfri diet ibland har brist på.
Förvaring: Torrt och svalt, öppnad påse förvaras i kylskåp.
Innehåll
Ingredienser: Malda ekologiska råtorkade mandlar utan skal (100%). Kan innehålla enstaka bittermandlar. Kan innehålla spår av JORDNÖT, HASSELNÖT, VALNÖT, CASHEWNÖT, PEKANNÖT, PARANÖT, PISTAGEMANDEL, MAKADAMIANÖT, SESAM.
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?
Du kommer inom kort att loggas ut
Du har varit inaktiv på sidan och kommer automatiskt loggas ut inom 1 minut.
Vill du fortsätta vara inloggad eller logga ut?
Bevaka produkt
Skriv in din mailadress så får du mail när varan är åter i lager!