Matsmältningsenzymer omvandlar mat till näring. De hjälper till att bryta ner kolhydrater, protein och fett i kroppen. Precis som vanligt duger bara det bästa möjliga alternativet för oss. När det kom till matsmältningsenzym hittade vi vår producent i USA.
Det finns olika sorters matsmältningsenzymer, och Pureness starka enzympreparat innehåller 12 noggrant utvalda enzymstammar. Tekniken vi använt för att skapa enzympreparatet gör det möjligt för enzymerna att behålla sin funktion i en mycket sur miljö och även i en mycket alkalisk miljö. Använd tillsammans med Pureness Betain HCl + Pepsin kapslar för extra effekt!
Innehåll per 1 kapsel:
Amylas 24 000 DU & 300 BAU
Proteas 90 000 HUT
Glucoamylas 50 AGU
Lipas 4 500 FIP
Laktas 925 ALU
Alfagalaktosidas 500 GaIU
Cellulas 1 900 CU
Maltas 120 DP°
Invertas 260 SU
Xylanas 550 XU
Fytas 25 FTU
Betaglukanas 50 BGU
Ingredienser: Amylas, proteas, lipas, laktas, cellulas, betaglukanas, alfagalaktosidas, xylanas, maltas, fytas, glucoamylas, invertas, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).